ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Στην εταιρεία Vemac - Δ. Βεκρής θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία από προϊόντα καθαρισμού και ειδικό εξοπλισμό. Προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στην επαγγελματική καθαριότητα. Διαθέτουμε απορρυπαντικά και αναλώσιμα από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Επιλέγουμε κάθε διαθέσιμο προϊόν, αφού πρώτα έχουμε εξετάσει, λεπτομερώς, τις προδιαγραφές του.
Διαλέξτε προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι και το γραφείο. Βρείτε απορρυπαντικά που προσφέρουν βαθύ και αποτελεσματικό καθάρισμα σε δάπεδα, επιφάνειες (από κάθε υλικό), είδη υγιεινής, υαλοστάσια, αλουμίνια κ.τ.λ. Προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, για κάθε περίπτωση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης θα σας συμβουλεύσει επί των αναγκών σας. Κάθε επιφάνεια, ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, απαιτεί και διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες, όπως: KlinexDrSchnellCif. Πέραν από τα προϊόντα καθαρισμού, στη Vemac θα βρείτε και κάδους για γραφείασαπουνοθήκες τοίχουστεγνωτήρες χεριώντάπητες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.


Επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά, για παραγγελίες ή πληροφορίες. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στην καθαριότητα του χώρου. Αναλαμβάνουμε και παράδοση παραγγελίας στο χώρο σας.